Anpe Oy on kokenut rakennusalan yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1976 asti tarjoten asiakkaillemme ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja -puhallusta, lecasoraurakointia sekä polyuretaanieristystä.

Ota yhteyttä!

Anpe laajentaa jälleen toimintaansa

Anpella on pitkä ja luotettava historia hartioillaan vahvana rakennusalan toimijana jo vuodesta 1976.

Anpe ottaa jälleen uusia edistysaskeleita, jotka merkitsevät tälläkin kertaa laajentumista yrityskauppojen muodossa. Anpe on ostanut Länsi-Suomen Puhallusvilla Oy:n sekä Etelä-Suomen Takuueristys Oy:n koko osakekannan. Ostettujen yritysten toiminnat ja työsuhteet jatkuvat ennallaan. ”Toimintamme laajentuessa pystymme nyt palvelemaan Pirkanmaan alueellakin kattavasti kaikilla palveluidemme osa-alueilla. Kasvumme yhteydessä haluamme aktiivisesti kehittää myös tuotteita ja palveluitamme energiatehokkuussegmentillä, jotta olemme valmiina EU:n energiadirektiiviin sen toteutuessa”, toteaa Anpen toimitusjohtaja Hannu Pesola.

Antti ja Juha Sarén Länsi-Suomen Puhallusvillan ja Etelä Suomen Takuueristyksen osalta kertovat, että ” Tämä kauppa antaa meille paremmat eväät kasvattaa toimintaamme, ja meille on tärkeä ja hienoa olla osa johtavaa, luotettavaa ja vastuullista yritystä.”

Matkan varrella Anpen yritystoimintaa on laajennettu aiemminkin moneen otteeseen. Aivan alkuvaiheessa Anpe aloitti ottamalla ensiaskeleensa terästukkurina. Jo vuonna 1978 aloitettiin PK-seudulla silloisen Partekin puhallusvillaurakoitsijana ja myöhemmin toimintaan tuli vahvasti mukaan suurtehoimurointi, jota seurasi Leca®-soraurakointi, vaahtolasipuhallus, sekä myöhemmässä vaiheessa laajentuminen Turun seudulle yritysoston kautta (Lounais-Suomen Takuueristys). Hieman myöhemmin otettiin palveluvalikoimaan mukaan vielä polyuretaanieristykset. Viime vuoden marraskuussakin oli uusia tuulia ilmassa, kun Anpe laajensi toimintaansa tytäryhtiön muodossa Ruotsiin.

Anpen määrätietoinen ja harkittu strategia on johtanut nykyiseen monipuoliseen palvelukokonaisuuteen, johon yhdistyy oleellisesti laadukas kalusto, ammattitaitoinen henkilökunta, ympäristöasioiden huomioiminen sekä energiatehokkuus. Kaiken keskiössä ovat luonnollisesti Anpen asiakkaat sekä yhteistyökumppanit.

Tästä on mitä parhain jatkaa sekä kehittää toimintaamme eteenpäin!

Anpe laajeni yrityskaupoilla

0102 866 340
PYYDÄ TARJOUS