Paroc puhallusvilla

 

Anpe Oy toimii Paroc:in valtuuttamana puhallusvillaurakoitsijana pääkaupunkiseudun, uudenmaan ja hämeen alueella. Puhallusurakointi aloitettiin Anpessa jo vuonna 1978 ja yritys on käyttänyt Parocin valmistamaa puhallusvillaa alusta lähtien. Jatkuvasti lisääntyvät vinot yläpohjat ja kotelorakenteet vaativat ammattitaitoiset puhallusvillan asentajat ja tarkan laadunvalvonnan.

Puhalluskivivilla on Suomen käytetyin puhalluseriste. Eriste valmistetaan kivestä, joten kivivilla on täysin palamaton eikä homehdu eli mitään palon- ja lahonsuoja-aineita ei tarvita. Puhalluskivivilla ei myöskään kerää ilmasta lämmöneristyskykyä heikentävää ja painumista aiheuttavaa kosteutta. Villan asentaminen puhallusmenetelmällä on helppoa ja vaivatonta ahtaissakin tiloissa. Kun ammattilainen hoitaa puhalluskivivillan asentamisen oikein, eristyskykyä heikentäviä reikiä ei synny, eikä eristettä tarvitse korjailla ja lisätä uudestaan.Puhallusvilla on kierrätettävä ja turvallisesti loppusijoitettava eriste. Suurtehoimuroinnin avulla puhallusvillat voidaan imeä pois helposti ja nopeasti. Poistamisen jälkeen villaa voi käyttää toisessa kohteessa tai loppusijoittaa, sillä siinä ei ole haitallisia kemikaaleja. Nämä ominaisuudet tekevät puhalluskivivillasta parhaan mahdollisen puhallusvillan. Oikein tehty puhalluskivivillaeristys maksaa itsensä takaisin lämmityskulujen säästönä.


Puhallusvilla ja sillä eristäminen on tilaajalle helppoa ja vaivatonta. Tikkaat tai telineet puhallusvilla-asentajan pääsemiseksi eristettävään tilaan ja muuta ei tarvita. Puhallusvilla-asentajillamme on akkukäyttöiset otsalamput ja puhalluskoneet käyvät omalla diesel-moottorilla. Kapasiteetti päivässä jopa 200 m3 per yksikkö kohteesta riippuen.

Me Anpella vastaamme aina tekemästämme työstä ja lupaamme tehdä työmme kaikkien hyvien rakennusperiaatteiden mukaan. Tulemme aina tarvittaessa antamaan näkemyksemme tarvittavasta puhallusvillaeristyksestä tai lisäeristystarpeesta maksutta. Tutustu myös Knauf puhallusvillaan ja Termex puhallusvillaan.

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme

tai

Pyydä tarjous

Lisätietoja:

Puhallusvillalaskuri