Puhallusvilla

Anpe Oy toimii Paroc:in valtuuttamana puhallusvillaurakoitsijana pääkaupunkiseudun, uudenmaan ja hämeen alueella. Puhallusurakointi aloitettiin Anpessa jo vuonna 1978 ja yritys on käyttänyt Parocin valmistamaa puhallusvillaa alusta lähtien. Jatkuvasti lisääntyvät vinot yläpohjat ja kotelorakenteet vaativat ammattitaitoiset puhallusvillan asentajat ja tarkan laadunvalvonnan.

Puhalluskivivilla on Suomen käytetyin puhalluseriste. Eriste valmistetaan kivestä, joten kivivilla on täysin palamaton eikä homehdu eli mitään palon- ja lahonsuoja-aineita ei tarvita. Puhalluskivivilla ei myöskään kerää ilmasta lämmöneristyskykyä heikentävää ja painumista aiheuttavaa kosteutta. Nämä ominaisuudet tekevät puhalluskivivillasta parhaan mahdollisen puhallusvillan.

Puhallusvilla ja sillä eristäminen on tilaajalle helppoa ja vaivatonta. Tikkaat tai telineet puhallusvilla-asentajan pääsemiseksi eristettävään tilaan ja muuta ei tarvita. Puhallusvilla-asentajillamme on akkukäyttöiset otsalamput ja puhalluskoneet käyvät omalla diesel-moottorilla. Kapasiteetti päivässä jopa 200 m3 per yksikkö kohteesta riippuen.

Me Anpella vastaamme aina tekemästämme työstä ja lupaamme tehdä työmme kaikkien hyvien rakennusperiaatteiden mukaan. Tulemme aina tarvittaessa antamaan näkemyksemme tarvittavasta puhallusvillaeristyksestä tai lisäeristystarpeesta maksutta.

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme

tai

Pyydä tarjous

Lisätietoja